Linguini με “μενταγιόν” πεσκανδρίτσας
syntageskardias.blogspot.com
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Υλικά συνταγής ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 800 γρ. ψαχνό κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 250 …
Αχλάδι-σοκολάτα: ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς! Κι εδώ εύλογα αναρωτιόμαστε: «και με τι δεν ταιριάζει η σοκολάτα;» Ε, αφού έχει …