ΤΟΥΡΤΑ BLACK FOREST // TORTA DELLA FORESTA NERA
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα και ξετρελαίνει τα αρρωστάκια σοκολατομανείς!
Ένα ωραίο γλυκό με espresso, παντεσπάνι , σαντιγί χτυπημένη με mascarpone και από πάνω φουντούκια και σοκολάτα.
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Πολύ εμφανίσιμο δίχρωμο ρολό φράουλας. Για το παντεσπάνι: 80 γρ. φαρινάπ, 30 γρ. άχνη, 60 ml γάλα, 40 …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι …
Με σπιτικό παντεσπάνι η τούρτα μας, δίχρωμη μιας και η κρέμα περιέχει δύο σοκολάτες, λευκή και σκούρα.Στολισμένη στην επιφάνεια με …