Τούρτα αμυγδάλου Νουγκατίνα.Αξίζει να την φτιάξετε!!
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Cheesecake γεμιστό, και με επικάλυψη σάλτσα βύσσινου. Μία ανεπανάληπτη υπέροχη, μοναδική συνταγή. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Μια ανοιξιάτικη τούρτα με λατρεμένες φράουλες! Συνδυάζεται τέλεια με την σοκολάτα και φτιάχνεται εύκολα με υλικά που βρίσκει ο καθένας …
Ανάλαφρη, σχεδόν αφρός που ίπταται, άγλυκη, με γεύση αμυγδάλου και αισθητή την παρουσία του αλκοόλ. Νομίζω είναι το ιδανικό γλυκό.
Υλικά Υλικά για το παντεσπάνι Αυγά 6 τεμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. Ζάχαρη 150 γρ. Κακάο σκόνη …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …