Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Κινέζικη κουζίνα έχουμε σήμερα, όπως καταλάβατε!Για το πιάτο αυτό, συνδύασα δυο αγαπημένες μου συνταγές, αυτήν και αυτήν.Τραγανό μπροκολάκι και μανιτάρια …
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 125 γρ. άσπρα μανιτάρια 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα 125 ml νερό (για τα μανιτάρια) 300 ml …
Υλικά της συνταγής μας 700 γρ φιλέτο μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια 3 πατάτες κομμένες στρογγυλές λεπτές φέτες 1 μικρή …