Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Σήμερα ξεφεύγουμε από τις συνηθισμένες ελληνικές συνταγές και μαγειρεύουμε ταϊλανδέζικο stir-fry, μιας και με το τρέξιμο του τελευταίου διαγωνισμού δεν …
Υλικά της συνταγής μας 1200 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή φιλέτο μπουτάκια 2 κ.σ. μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι …
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 125 γρ. άσπρα μανιτάρια 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα 125 ml νερό (για τα μανιτάρια) 300 ml …
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο μπούτι 150 γρ. σπανάκι 100 γρ. λευκά μανιτάρια 4 κ.σ. ηλιέλαιο 1 σκελ. σκόρδο 2 φρέσκα …
150 γρ. μπέικον καπνιστό σε κομμάτι 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στα 2 κιλά κομμένο …
Μια μοναδική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει….εμείς φάγαμε και 2ο πιάτο! 500 γραμμάρια φιλέτο από κοτόπουλο 800 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες …
Υλικά συνταγής υλικά για το κοτόπουλο 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση ή σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 3 …
Αυτό το φαγητό μας έχει ξετρελάνει οικογενειακώς!! Ο συνδυασμός των υλικών με την μαρμελάδα πιπεριάς είναι απίστευτος!!!