Μηλόπιτα με κρέμα βανίλιας και κέικ σοκολάτας!
glykesistories.blogspot.com
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …