ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Εκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα. αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής και …
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Εκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα. αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής και …
Να σας κεράσω… Υπέροχοι, λαχταριστοί, μοναδικοί Μπαμπάδες…
Εξαφανίστηκαν με το που τα έφτιαξα!!! Την επόμενη φορά διπλή δόση!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 ml γάλα χλιαρό …
150 γρ. βούτυρο + λίγο ακόμα για να αλείψουμε τα φορμάκια 3/4 φλ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. λιωμένη κουβερτούρα, που …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 700 γρ Νερό 800 ml Λεμόνι 1/2 από τον χυμό του Για την κρέμα Ζάχαρη …
Υλικά για την κρέμα 950 γρ. γάλα (700 + 250) 3 βανίλιες 300 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι για όλες …
‘Οταν ήμουνα μικρή, το αγαπημένο μου γλυκό που ήθελα να μου φτιάχνει η μάνα μου στη γιορτή μου, ήταν εκμέκ. …
Υλικά Βάση 300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη 160 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι …
Γνωστό και ως Baba au rhum με την προϋπόθεση όμως ότι θα γίνει στα μικρά ειδικά φορμάκια για Baba. 200 …
Λατρεία για αρώματα!!!Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι μαζί με την βανίλια και τη μαστίχα να βράσει, μόλις πάρει μια …
Υλικά Για 2-4 άτομα Για τη βάση 80 γραμμάρια γιαούρτι 1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι 1/4 κουταλιά του γλυκού μαστίχα …
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 700 γρ Νερό 800 ml Λεμόνι 1/2 από τον χυμό του Για …