Μανιτάρια ογκρατέν με πατάτες
Υλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 400 γρ Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Πράσα 2 τεμ μόνο το λευκό μέρος …
Υλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 400 γρ Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Πράσα 2 τεμ μόνο το λευκό μέρος …
Υλικά : Για τον πουρέ : 800 γρ. πατάτες 200 ml γάλα 1 κ.σ. μαργαρίνη αλάτι πιπέρι 150 γρ. κεφαλογραβιέρα …
Μία άλλη εκδοχή του μπρόκολου ογκρατέν, μόνο που εδώ η σάλτσα δεν κάθεται πάνω από το μπρόκολο όπως η μπεσαμέλ, …
Ένας πουρές ιδιαίτερος, πολύ αρωματικός αλλά και νόστιμος, που δεν ταιριάζει μόνον με χοιρινό αλλά θα είναι υπέροχος και με …
Από την Ντόρα Φιλίππου…
ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣΥΛΙΚΑΓια 4-6 άτομα-1 κιλό πατάτες-1 κουτάκι κρέμα γάλακτος(250-300γρ.)-2 κ.σ.μαργαρίνη η’βουτηρο-1 κύβο λαχανικών-Πιπέρι λευκο-Μοσχοκάρυδο τριμμενο-1 φλυτζανι τριμμένη παρμεζάνα…
Από την Βαλή Μανουηλίδη…
ΥΛΙΚΑ 1400 γρ. βρασμένες πατάτες, καρότα, κολοκύθα κίτρινη σε όποια αναλογία θέλουμε 130 ml γάλα εβαπορέ 100 ml κρέμα γάλακτος …
Πατατούλες ογκρατέν σήμερα και μια ελληνογαλλική συμφωνία. Στο γνωστό και πεντανόστιμο πιάτο, προσθέτουμε μια ελληνική πινελιά… το μανούρι. Γίνονται ελαφρές, …