Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (κυλότο), κομμένο σε μικρά κομμάτια 6 κρεμμυδάκια στιφάδου 250 γρ. καλλιεργημένα μανιτάρια 350 ml λευκό …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3 750 ml Κουμανταρία 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ. μανιτάρια 2 καρότα τριμμένα 3 …
Αυτό το στιφάδο με πατάτες και λουκάνικα στη γάστρα, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δεν θέλει καθόλου κόπο …
Μοσχαράκι στη γάστρα με λαχανικά, μανιτάρια, και ολόκληρα κρεμμυδάκια. Ένα πεντανόστιμο πιάτο αρωματισμένο με μπαχαρικά, κόκκινο κρασί, βαλσάμικο, και μουστάρδα.
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …