Πένες με σάλτσα μπλε τυριού και καρύδια
Υλικά συνταγής 500 γρ. πένες 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο (ή μείγμα) 1 κρεμμύδι …
Υλικά συνταγής 500 γρ. πένες 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο (ή μείγμα) 1 κρεμμύδι …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Τη μακαρονάδα αυτή την εμπνεύστηκα και πρωτοέφτιαξα, χωρίς την προσθήκη τυριού, κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, με τα υλικά που …
Όταν το περασμένο καλοκαίρι έφτασα στην Τήνο, ο Χάρης μου σύστησε να δοκιμάσω οπωσδήποτε την αγκιναρόπιτα. Στην Κώμη, όπως μου …
Υλικά συνταγής 500γρ. λιγκουίνι ή άλλα μακριά ζυμαρικά 5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κούπες σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες 100γρ. γκοργκοντζόλα γλυκιά …
Ιταλίκή αγαπημένη μου συνταγή! Pasta Pomodoro al forno από το βιβλίο μου ‘Νοστιμιές αλά ιταλικά’.
Υλικά για τη ζύμη – 500 γρ. αλεύρι – 1 φακελάκι μαγιά – 350 ml χλιαρό νερό – 4 κ.σ. …
ΥΛΙΚΑ: 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, τριμμένη 1 φλιτζάνι έμενταλ (emental), τριμμένο 1/2 φλιτζάνι τυρί κορκονζόλα (gorgonzola), τριμμένο …
Το ανοιχτό σάντουιτς με κοτόπουλο, καραμελωμένα κρεμμύδια και γκοργκοντζόλα που ακολουθεί δεν θα αφήσει κανέναν ουρανίσκο παραπονεμένο…
100 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. αλεύρι αλάτι 400 γρ. μεγάλες ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 30 ml. ελαιόλαδο …
Αυτό εδώ είναι από τα τουρλού ανακύκλωση που φτιάχνω με ότι λαχανικά έχουν περισσέψει στο ψυγείο με μία μικρή διαφορά …