ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
Υλικά για 4 άτομα: 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών ζεστός 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 500 γρ. τραχανάς γλυκός 1/2 …
300 γρ. καβουρμάς μοσχάρι 8 πιπεριές πράσινες 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κολοκύθι …
Κι ένα πιάτο μη νηστίσιμο και όχι απλά μη νηστίσιμο αλλά ό,τι καλύτερο για όσους δε νηστεύουν. Πλούσιο σε αρώματα, …
Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το “εθνικό” φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!