ΨΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ
Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι …
Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι …
Είναι μέρες νηστείας και το κρέας δεν αποτελεί πλέον επιλογή στο εβδομαδιαίο μενού. Παρόλα αυτά το ψάρι είναι ακόμα στη …
Υλικά 1,1 κ. κατεψυγμένο φαγκρί 1 κ. κατεψυγμένα φασολάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1/2 κουτί ντοματοχυμός 20 ντοματίνια 1κ. σούπας κέτσαπ …
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
Η συνταγή του ψαριού που θα σας δώσω, προήλθε από τη συνταγή του pandespani την οποία έχω στην πορεία εξελίξει …
Υλικά Φαγκρί 1 κιλό φρέσκοή κατεψυγμένο Μανιτάρια 100 γρ κομμένα σε φέτες και αλατισμένα Λευκό κρασί 1 φλιτζάνι του τσαγιού …
Μια εύκολη και θρεπτική συνταγή. 1,5 κιλό πατάτες 1 φαγκρί περίπου 1 κιλό 2 λεμόνια 1 κούπα ελαιόλαδο 3 σκελίδες …
Όσοι λατρεύουμε τα ψάρια, τα μαγειρεύουμε με πολλούς τρόπους και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και λαχταριστό.Εδικά ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, …
2 φαγκριά του μισού κιλού το καθένα1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες1 μικρό φινόκιο σε σκελίδες (περίπου ίση ποσότητα με …
Απίστευτα γευστικό και μεσογειακό, με ελιές, ντοματίνια, κρεμμύδι, κρασί και πολλά άλλα που δίνουν στο ψάρι μια διαφορετική γεύση. Με …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Αυτή η συνταγή μου κόστισε. Βλέπετε, λόγω καιρού δεν είχε ψάρια και αυτά που ήταν “αραγμένα” στη βιτρίνα του ψαρά …
Καλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, …