ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για τη κρέμα Λεμονιού 1200 ml γάλα 300 ml χυμό λεμονιού 2 φλ. ζάχαρη 5 γεμάτες κ.σ νισεστέ 5 γεμάτες …
Ένα πολύ δροσερό και ταυτόχρονα μεθυστικό γλυκό, στα χνάρια του κλασσικού tiramisù. Πράγματι, η γεύση του έχει πολλά στοιχεία από …
΄Ενα αλλιώτικο cheesecake που δίνει την αίσθηση παγωτού.
Υλικά Για το παντεσπάνι 3 ασπράδια 2 κρόκους 4 κουταλιές σούπας βρώμη 2 κουταλιές σούπας σιτάρι 2 κ.σ. γλυκαντικό 1 …
Υλικά Βάση 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. …
Από την μοντέρνα ιταλική ζαχαροπλαστική έρχεται μια υπέροχη λεμονάτη τούρτα συνδυασμένη με διάφορα ζελέ φρούτων. Μαζί της φέρνει την πιο …
Υπέροχη τάρτα μπανόφι με σπιτική σάλτσα καραμέλας που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. 4 μπανάνες σε φετάκια Κουβερτούρα γάλακτος Ζύμη …
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 125 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. χυμό λεμονιού 270 γρ. ζάχαρη …
Υλικά Μείνμα για μπισκότο; 4 ασπράδια, 150 γρ, ζάχαρη, 6 κρόκοι αυγού 1 φακ. βανίλια, ξύσμα από 1 λεμόνι, 75 …
Φέτος επέλεξα να κάνω την κλασσική και αγαπημένη Τούρτα Πραλίνα {δεν ξέρω γιατί λέγετε έτσι, έτσι το έχει σημειωμένο η …
Μια τούρτα αλλιώτικα φτιαγμένη από τη γιαγιά Φρίντα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή για τζηζ κέικ.
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Το καλύτερο και το πιο αφράτο τσιζκέικ που έχετε δοκιμάσει.Υλικά 180 γρ. μπισκότα 90 γρ. βούτυρο λιωμένο 20 γρ. ζάχαρη …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …
Γιορταζουμε σημερα τα γενεθλια του μπλογκ και τα δικα μου μαζι.. και σας κερναω μια αφρατη δροσερη τουρτα διπλης απολαυσης. …