ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ!
Η μπουγιαμπέσα δεν είναι ένα πιάτο γκουρμέ. Τα υλικά είναι ελάχιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον παίζει βέβαια το ψάρι και …
Η μπουγιαμπέσα δεν είναι ένα πιάτο γκουρμέ. Τα υλικά είναι ελάχιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον παίζει βέβαια το ψάρι και …
Υλικά – 500 γρ. φασόλια άσπρα γίγαντες ή ελέφαντες – 3 λίτρα νερό για το μαγείρεμα – 600 γρ. ξεφλουδισμένα …
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ …
Η Food Blogger Εύα Μονοχάρη aka Funky Cook, φτιάχνει μια πεντανόστιμη σούπα με μπακαλιάρο και θαλασσινά …
Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… …
Το ροσμπίφ τώρα και με κοτόπουλο! 2 στηθη κοτοπουλου 1 πακετο μακαρονια Νο 2 1 1/2 κρασοποτηρο λαδι 1 κρασοποτηρο …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Τα αραντσινι θα μπορουσαμε να τα περιγραψουμε ως γεμιστες ρυζοκροκεττες. Η τραγανη και ξεροψημενη κρουστα τους κρυβει ενα σπυρωτο, κατακιτρινο …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …