Μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια Παρλιάρου
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Υλικά για 10 μερίδες: Κυδώνια 500 γρ. νερό 750 ml λευκό κρασί ξηρό ή ροζέ 500 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για το πασπάλισμα 1 κιλό κυδώνια (καθαρό …
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην …
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα 1/2 κιλό κυδώνια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες 1 λίτρο ζωμό …
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …