ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Είναι μιά εύκολη συνταγή να αξιοποιήσετε τα κακομούτσουνα κυδώνια σας που δεν βγαίνουν ωραίες φέτες.Εμένα μου είχαν μείνει 3 μικρά …
Είναι πολύ βασικό το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι χοντρό και μέτριο σε μέγεθος και όχι μεγάλο, γιατί είναι …
αυτή κρέμα μας περίσσεψε. Για να την αξιοποιήσουμε σκαρφιστήκαμε ένα διαφορετικό γλυκό που αυτή τη φορά τη συνδυάζει με κυδώνια …
4 μοσχαρίσια μάγουλα 50 ml. μπράντι 750 ml. κόκκινο κρασί 50 γρ. ζάχαρη 1.5 λίτρο νερό 30 γρ. μουστάρδα 20 …
Το χοιρινό κότσι είναι η γευστική και οικονομική λύση για το γιορτινό τραπέζι! Συνηθίζω να το μαγειρεύω στην γάστρα μέσα …
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής …
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …