ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Κλασικό πιάτο της αρμένικης κουζίνας, η σούπα Bozbash είναι μια νοστιμιά που μπορεί να γίνει με πολλούς-πολλούς τρόπους και άλλες …
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Το χοιρινό κότσι είναι η γευστική και οικονομική λύση για το γιορτινό τραπέζι! Συνηθίζω να το μαγειρεύω στην γάστρα μέσα …
Ημέρες Σαρακοστής, είτε νηστεύετε είτε όχι δεν έχει σημασία γιατί αυτή η πεντανόστιμη, λιτή μακαρονάδα, ειδικά αν τρώτε τα θαλασσινά …
Προσπαθώντας κι εμείς να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών, δημιουργήσαμε ένα πολύ νόστιμο και όχι ιδιαίτερα περίπλοκο πιάτο με …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …