Μαριναρισμένο ψαρονέφρι σουβλάκι, πλιγούρι με μούσμουλα και σταφίδες, πιπεριές Φλωρίνης, τζατζίκι και ψωμί λαδορίγανη
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Φαγητό με λίγο μπελά, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι είναι διαχρονική αξία!! Η μόνη ίσως διαφορά …
Υλικά συνταγής Για τη ζύμη φύλλου: 500 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200-250 γρ. νερό (1 φλ.) 90 γρ. ελαιόλαδο …
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους …
Μία συνταγή που θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους αυτούς που λατρεύουν τα αβοκάντο, όμως παρά τα πλούσια συστατικά που περιέχει και …
Άλλη μια συνταγή που έφτασε στη χώρα μας από τους Έλληνες της Μικράς Ασίας και αγαπήθηκε αμέσως. Ένα φαγητό πλούσιο …
Οι φακές με ρύζι ήταν ένα πιάτο που δεν το ήξερα τότε. Και ας είναι ένα “ζευγάρι” πολύ πετυχημένο, ιδανικό …
5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε φέτες 1 εκ. 1 μέτριο κόκκινο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 ντομάτες ώριμες και …
Αυτό το κοτόπουλο σουβλάκι με άρωμα Ινδίας μαρινάρεται σε πλούσια σάλτσα από γιαούρτι και ποικιλία εξωτικών μπαχαρικών και μυρωδικών. 8 …
Το απλό σουβλάκι κοτόπουλου αποκτά άρωμα Ινδίας με μια απλή και εύγευστη συνταγή για εξοικειωμένους με την ασιατική κουζίνα γευσιγνώστες. …