Χοιρινό φούρνου της κυρα-Λίτσας
“Κύμινο, μοσχοκάρυδο και κόκκινο πιπέρι…” που τραγουδάνε και οι Χαΐνηδες είναι τα μυστικά όπλα της συνταγής!
“Κύμινο, μοσχοκάρυδο και κόκκινο πιπέρι…” που τραγουδάνε και οι Χαΐνηδες είναι τα μυστικά όπλα της συνταγής!
Αυτή η συνταγή είναι της γιαγιάς μου και προέρχεται από ένα κατεχόμενη χωριό της Κωμόπολης Μόρφου….Δοκιμάστε την και δεν θα …
Yλικά 2 κιλά χοιρινό ψαχνό από σπάλα σε μερίδες 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1/3 φλ. ελαιόλαδο (προαιρετικά) 2 κρεμμύδια …
400 γρ. λαιμό χοιρινού 400 γρ. χοιρινή πανσέτα 2 μεγάλα κρεμμύδια 4 σκελ. σκόρδο 8 μικρά καρότα ½ ρέβα 1 …
300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. βούτυρο Lurpak 200-250 ml χλιαρό νερό Aλάτι …
Υλικά 1 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μέτρια κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 4 …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Η αυθεντική, Πολίτικη συνταγή, θέλει τα σουτζουκάκια, με μπόλικο κύμινο και κανέλλα. Όμως το μυστικό της επιτυχίας είναι, αφού ενώσουμε …
Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό και νόστιμο για …
Νόστιμο και πολύ θρεπτικό φαγητό. Το θρεπτικό πλιγούρι παντρεύεται τέλεια με το κρέας του χειμώνα, το χοιρινό.
Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι νουα απο …