ΡΑΜΙΝ ΣΟΥΠΑ
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα 500 ραδίκια 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 20 κλωναράκια ανάμεικτα …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
100 γρ. φαγόπυρο 200 γρ. σπανάκι baby 6 πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι 1/2 κίτρινη πιπεριά, σε κύβους 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο …
300 γρ. φρέσκο σπανάκι 4 κλων. κόλιανδρο 2 κ.σ. καρύδια 4 παντζάρια Λευκή κρέμα βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata …
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday’s ενα κυρίως : φέτα ψητού …
Ευωδιαστό χορτοφαγικό πιάτο από την ινδική κουζίνα.
Από τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα 500 γρ. βιολογικό σπανάκι Ifantis250 γρ. βιολογικό αρακά Ifantis500 γρ. κουνουπίδι 2 καρότα 2 πατάτες 1 κρεμμύδι 1 …
Aπό τον Chef Χρόνη Δαμαλά…