Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Γεμιστή γαλοπούλα με σταφίδες και πλιγούρι.
150 γρ. μπέικον καπνιστό σε κομμάτι 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στα 2 κιλά κομμένο …
Αυτό το φαγητό μας έχει ξετρελάνει οικογενειακώς!! Ο συνδυασμός των υλικών με την μαρμελάδα πιπεριάς είναι απίστευτος!!!
Όποιος θέλει να φάει κάτι ελαφρύ παρακαλώ να ψάξει εδώ ή εδώ. Είστε ακόμα εδώ; Συνεχίζουμε με θάρρος και τσαγανό …
Υλικά 1 κόκορας 1,5 κιλό 120 γρ. μπέικον 60 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά σούπας λάδι λίγο αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο …