Παντζάρια ψητά στο αλουμινόχαρτο με σάλτσα φέτας-γιαουρτιού
www.icookgreek.com
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Χωρίς φωτιά και χωρίς πολλές θερμίδες! Αν και το καλοκαίρι αυτές τις μέρες μάλλον κάπου ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε τα απογεύματα …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Από τη Μαρία Άγουρου ,500 γρ. φέτα Δωδώνη 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη 3 κ.σ. γάλα Δωδώνη (προαιρετικά) 2 πιπεριές …
Θέλετε ένα νόστιμο και εύκολο στη παρασκευή του πιάτο, μία μάλλον ασυνήθιστη σαλάτα αλλά και μία ευκαιρία να ανακυκλώσετε υλικά …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …