Παντζάρια ψητά στο αλουμινόχαρτο με σάλτσα φέτας-γιαουρτιού
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
λάδι για τηγάνισμα 2 τορτίγιες 3 πιπεριές χρωματιστές (1 κόκκινη, 1 κίτρινη, 1 πράσινη) 4 ντομάτες μεσαίες χωρίς τα σπόρια …
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αυτήν την κατά τα άλλα απλή λαχανο-καροτοσαλάτα, είναι η πολύ νόστιμη sauce με την οποία την …
Χωρίς φωτιά και χωρίς πολλές θερμίδες! Αν και το καλοκαίρι αυτές τις μέρες μάλλον κάπου ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε τα απογεύματα …
Είναι μια εύκολη σαλάτα που προσομοιάζει με την αμερικάνικη coleslaw! 1/4 από ένα μέτριο λάχανο (αν θέλετε κάντε ένα μιξ …
Πώς μια εντελώς απλή και καθημερινή σαλάτα μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Απλώς προσθέτοντας …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Από τη Μαρία Άγουρου ,500 γρ. φέτα Δωδώνη 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη 3 κ.σ. γάλα Δωδώνη (προαιρετικά) 2 πιπεριές …
Θέλετε ένα νόστιμο και εύκολο στη παρασκευή του πιάτο, μία μάλλον ασυνήθιστη σαλάτα αλλά και μία ευκαιρία να ανακυκλώσετε υλικά …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Την πρωτοδοκίμασα πριν πολλά χρόνια, σε ένα εβραϊκό εστιατόριο στην Αμερική, το οποίο φημιζόταν για το πολύ καλό φαγητό του. …