Πεπερονάτα
Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε ένα πανεύκολο κ πεντανόστιμο πιάτο με λίγα απλά υλικά με καταγωγή από την λατρεμένη μου Ιταλία! …
Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε ένα πανεύκολο κ πεντανόστιμο πιάτο με λίγα απλά υλικά με καταγωγή από την λατρεμένη μου Ιταλία! …
250 γρ. ξινόμηλα κομμένα σε κύβους 250 γρ. πιπεριά λεπτοκομμένη μισή κούπα καστανή ζάχαρη μισή κούπα λευκό ξύδι 2 κ. …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. 1 κιλό κόκαλα βοδινού (μέτρια …
Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος που συνοδεύει τέλεια χοιρινό σνίτσελ αλλά και μακαρόνια. λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 μικρό …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Ποιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη …
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2-3 κουταλιές της σούπας ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά …
Μια στιγμή έμπνευσης μπορεί να οδηγήσει σε μια απολαυστική συνταγή! Δοκιμάστε τη!
1 κονσέρβα μανιτάρια 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 κύβο βοδινού λιωμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό 1 κ.γ. …
Αν δεν νηστεύουμε, φέτα ή ξινομυζήθρα θα ταιριάξει τέλεια! Τα λαχανικά μου ήταν ελάχιστα από κάθε είδος. Η κλασική σοφεγάδα …
To μυστικό βρίσκεται στο πολύωρο μαγείρεμα της , σε εξαιρετικά χαμηλή φωτιά, τόσο ώστε σχεδόν να μην διακρίνεται ο βρασμός. …