ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΑΡΙΔΩΝ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ
Γαρίδες με κάρυ ΥΛΙΚΑ 8 γαρίδες μεγάλες Λίγο ελαιόλαδο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκόρδο φετάκια ½ κ.γλ. κάρυ 1/3 ποτ. …
Γαρίδες με κάρυ ΥΛΙΚΑ 8 γαρίδες μεγάλες Λίγο ελαιόλαδο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκόρδο φετάκια ½ κ.γλ. κάρυ 1/3 ποτ. …
Υλικά Μύδια με μισό κέλυφος 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ πολτοποιημένο Σκόρδο 2 σκελίδες πολτοποιημένες Λευκό κρασί 1 φλιτζάνι …
Καλαμαράκια με σάλτσα ντομάτας και κάρυ, ένα νόστιμο κυρίως πιάτο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο για την ετοιμασία του. Το …
4 γαρίδες 6 μύδια 50 γρ. ρύζι μπασμάτι 1 μικρό φινόκιο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 σκελ. σκόρδο ½ ματσ. …
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια …
Το καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα …
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας καρότο ψιλοκομμένο 1 κουτ. …