Κανελόνια με μανιτάρια, μελιτζάνα και ανθότυρο
Υλικά για 2 άτομα: 10 κανελόνια 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1 πιπεριά ψιλοκομμένη στο μπλέντερ 1 μικρή μελιτζάνα …
Υλικά για 2 άτομα: 10 κανελόνια 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1 πιπεριά ψιλοκομμένη στο μπλέντερ 1 μικρή μελιτζάνα …
140 γρ. αλεύρι 70 γρ. μαργαρίνη 2 γεμάτες κ.σ. πάστα ελιάς χτυπημένη στο μούλτι με 4 λιαστές ντομάτες 1 κ.σ. …
Τριπλη απολαυση παραδοσιακων γευσεων τελεια δεμενες μεταξυ τους κλεισμενες σε τραγανο φυλλο σφολιατας. Απολαυστε την!!!… ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο σφολιατας 100 γρ.ανθοτυρο …
Υλικά για 1 βαζάκι: 1 αβοκάντο ώριμο 100 γρ. ανθότυρο 1 κ.σ. τυρί cottage 3 λιαστές ντομάτες 1 κ.γλ. πάστα …
Ευκολότατη, οικονομική, πολύ γρήγορη συνταγούλα για να συνοδέψετε το πρωινό ή απογευματινό σας καφέ ή ακόμη και σαν πρώτο πιάτο. …
Μια συνταγή του κου Δημήτρη Ανδρέου 10 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες 250 γρ. σπανάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 3 αβγά 500 γρ. ανθότυρο …
Είναι πολύ νόστιμη πίτα όσο και όμορφη! Για τη ζύμη 25 γρ. νωπή μαγιά ,θρυμματισμένη 500 γρ. αλεύρι για όλες …
Υλικά 150 γρ. ανθότυρο 100 γρ. λιαστές ντομάτες συντηρημένες σε λάδι 1 κ σ.πελτέ ντομάτας 1/2 σκ. σκόρδο αλάτι 4 …
Πανεύκολη και πεντανόστιμη η σημερινή μας τάρτα. Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα, καθώς δεν χρειάζεται να ανοίξουμε φύλλο για την βάση. Χρησιμοποίησα …
ΥΛΙΚΑ : φέτες από χειροποίητο χωριάτικο καρβέλι 3 φέτες καπνιστή μπριζόλα χοιρινή 2 φέτες παραδοσιακό κασέρι 5-6 φύλλα βασιλικού …
Την Κυριακή σερβίρουμε στην οικογένεια χρυσαφένιες τραγανές κοτομπουκιές! Είναι σκέτη απόλαυση! Υλικά: 4 φιλέτα κοτόπουλο από στήθος 1 φλ. τσαγιού …
1 ( 2-1/2 κιλά ) χοιρινό καρέ ολόκληρο 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλατοπίπερο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη 2 …
Ενας διαφορετικός τρόπος για να φάμε πέννες, απο τα συνηθισμένα. Σε φόρμα ή σε ταψάκι σαν πίτα. 1 φύλλο κρούστας …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι 25γρ. μαργαρίνη 25γρ. νωπή μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 25ml γάλα 250ml νερό 1 …
Υλικά Για τη ζύμη 320 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. αλάτι 1 φλιτζ. …