Ραβανί !!!!
Για το σιρόπι 900 ml νερό 1200 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. μέλι φλούδα από 1 λεμόνι 1 στικ κανέλαςΓια το …
Για το σιρόπι 900 ml νερό 1200 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. μέλι φλούδα από 1 λεμόνι 1 στικ κανέλαςΓια το …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 450 γραμμ. 2 φλιτζ. λιωμένη μαργαρίνη Για τη γέμιση 300 γραμμ. καρυδόψιχα, χοντροκοπανισμένη …
Έτσι λοιπόν το τρατάρισμα με σάμαλι λεμονιού στους ξένους της περασμένης εβδομάδας, εξελίχτηκε και έγινε σάμαλι με άρωμα μαστίχας-λεμονιού, αμύγδαλο και cranberries εντός …
Αυτός ο υπέροχος και πολύ εύκολος μπακλαβάς κατάγεται από την Πελοπόννησο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον λατρέψετε! Η παρασκευή …
Σεκέρ Παρέ με φουντούκι, μαστίχα και χρώμα ζαχαροπλαστικής Υλικά:500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,250 γραμ. σιμιγδάλι χονδρό,3 αυγά μέτρια,200 …