Panforte (Πανφόρτε) πικάντικο Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα!!!
Υλικά 180 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα 180 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα 250 γρ. αλεύρι 3 κ. σ. κακάο σκόνη 200 γρ. βερύκοκα ξερά …
Υλικά 180 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα 180 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα 250 γρ. αλεύρι 3 κ. σ. κακάο σκόνη 200 γρ. βερύκοκα ξερά …
Αν έχετε αποξηραμένα σύκα και δεν τα έχετε καταναλώσει με άλλο τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε σ’ αυτό το γλυκό. Του …
Το Ιταλικό πανφόρτε – Panforte είναι μια από τις συνταγές που πάντα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλό μου χρόνια …
Βασιλόπιτα με ξηρούς καρπούς, αρωματισμένη με πορτοκάλι και ρούμι, γεμιστή με σοκολάτα-καραμέλα, σύκα, και καρύδια. Δεν τελειώσαμε!!, και με επικάλυψη… …
Το βούτυρο των ξηροκαρπίων ήθελα πολύ καιρό να το φτιάξω και όλο το ανέβαλα για κάποια άλλη φορά. Ηρθε η …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ 2 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ …
Ξερά σύκα… προσωπικά τα λατρεύω …ίσως περισσότερο κι από τα φρέσκα! Είναι θρεπτικά, υγιεινά, νόστιμα και απίθανα για σνακ αν …