Εύκολα μελομακάρονα που λιώνουν στο στόμα
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν Βράζουμε για 10 λεπτά την ζάχαρη, το νερό και το ξυλάκι κανέλας. Κατεβάζουμε από την …
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν Βράζουμε για 10 λεπτά την ζάχαρη, το νερό και το ξυλάκι κανέλας. Κατεβάζουμε από την …
Για τους περισσότερους από εμάς η πιό καλή συνταγή πάντα είναι της μαμάς ή της γιαγιάς. Γιατί στην γεύση αυτή …
Τα μελομακάρονα είναι από τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών. Άλλες τα φτιάχνουν χωρίς να τα σιροπιάσουν οπότε και είναι σαν …
Ε να μην φτιάξω μελομακάρονα ? Παρα το τρέξιμο που είχα ζήλεψα και έκανα μια πολύ απλή και σύντομη συνταγή …
Το αγαπημένο μας γλυκό των Χριστουγέννων είναι τα Μελομακάρονα: αυτές οι υπέροχες σιροπιαστές μπουκιές με άρωμα πορτοκαλιού, κανέλλας, γαρύφαλλου και …
Η τέλεια συνταγή για μελομακάρονα. Η κατάλληλη ποσότητα, σε μια πολύ εύκολη και γρήγορη εκδοχή, για να φτιάξουν όλοι μελομακάρονα …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για μελομακάρονα.
δε μπορώ να σκεφτώ Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα…πορτοκάλι,κανέλα,μια ιδέα γαρύφαλλο και μέλι… Όταν τα πρωτοέφτιαξα,ως νέα μαγείρισσα,στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία…πέρασαν 15 …
Μελομακάρονα ζουμερά, με σκούρο χρώμα σαν τα αγοραστά!
…Έτσι το πήρα απόφαση, ανασκουμπώθηκα και έκανα μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Θα σας δώσω και τις δύο συνταγές μου οι οποίες …
παλιά σμυρναίικη εύκολη συνταγή Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο (0 οξύτητα) ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη ½ φλιτζάνι μπίρα (χωρίς αφρό) …
Μελομακάρονα εύκολα και καλά μελωμένα Υλικά 750 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μονο του 1 1/2 ποτήρι λάδι 3 κουταλιές ζάχαρη …
Μια εύκολη συνταγή για παραδοσιακά μελομακάρονα! Υλικά (30-40 κομμάτια) 4 φλιτζ. λάδι (1 ελαιόλαδο, 3 αραβοσιτέλαιο) 2 φλιτζ. Ζάχαρη 1 …
Αρωματικά, εύκολα και γευστικά μελομακάρονα από τη Βέφα Αλεξιάδου!! Υλικά 40-50 κομμάτια 1 1/2 κούπα λάδι 1/2 κούπα μαγειρικό λίπος …
Έφτιαξα τα πρώτα μελομακάρονα των γιορτών – με συνταγή της Κλαίρης φυσικά !Περάστε να κεραστείτε…Βγήκαν 72 μελομακάρονα:
Ισως να μήν αρέσουν σε όσους προτιμούν τη βαριά γεύση της κανέλας και του γαρύφαλου στη ζύμη αλλά τα λατρεύουμε …