ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΘΡΟΥΜΠΙ
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Μια ακόμα συνταγή για να αφήσετε τον πλάστη σας στην άκρη και να πιάσετε ένα πακέτο φύλλα κρούστας για να …
Το ογκραντέν αυτό εκτός του ότι είναι πανεύκολο, έχει μέσα το λατρεμένο μου καπνιστό μετσοβόνε. Το τυρί που με το …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια. Υλικά Για το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 …