Σάλτσα καρμπονάρα αλα … ελληνικά
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική …
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική …
Η γιαγιά μου τις έφτιαχνε με άγρια μανιτάρια, που μάζευε μόνη της, αλλά χωρίς να βάζει κρέμα γάλακτος. Εγώ πάλι, …
Η απόλυτη μακαρονάδα που δεν μπορεί να της αντισταθεί κανείς, είτε είναι μακαρονάς είτε όχι! Βεβαίως οι φίλοι Ιταλοί, στην …
Μια πολύ νόστιμη πίτα, με τραγανό φύλλο σφολιάτας πάνω -κάτω, πολύ ζουμερή, με υπέροχη κρέμα τυριών. Ο συνδυασμός των τυριών, …
Κάποιοι λένε ότι είναι ο νοστιμότερος τρόπος, που μπορούμε να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο.Αρέσει πολύ στα παιδιά, τα μικρά, αλλά και …
Αν πιστεύετε ότι ο σωστός τρόπος για να μαγειρέψουμε έναν κόκορα και μάλιστα χωριάτικο, είναι να τον κάνουμε μακαρονάδα με …
Μια καταπληκτική γέμιση, για χωριάτικα κοτόπουλα, κότες και κοκόρια, αλλά και για τη γαλοπούλα μας. Χωρίς συκωτάκια, γι᾿ αυτούς που …
Το παστίτσιο που αρέσει πολύ στην κόρη μου, ξεφεύγει λίγο από το κλασσικό όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά είναι πεντανόστιμο …
Το πιο αγαπημένο φαγητό των μικρών, αλλά και των μεγάλων.Η παλιά συνταγή που φτιάχνανε οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, …
Η σάλτσα αυτή σερβίρεται με νουά μοσχάρι σε φέτες και κρέας βραστό.
Ένα πεντανόστιμο πιάτο με ωραία παρουσίαση για το τραπέζι μας…
Αν με ρωτήσετε ποια είναι η πιο αγαπημένη μου πίτα, θα σας πω ότι αυτή είναι! Μια πολύ νόστιμη, γρήγορη …
Μια πολύ νόστιμη και τραγανή ζύμη, που με τα μανιτάρια, τα πράσα, τη φετούλα και ανθότυρο, μας κάνει μια πίτα, …
Οι λάτρεις των ζυμαρικών σπεύσατε! Ακολουθείστε τις οδηγίες της Κατερίνας και… μιάμ μιάμ!
Με λίγα υλικά και καλά!!! Υλικά 750 γρ. μοσχάρι (ποντίκι σε μερίδες) 500 γρ. ασπρομανίταρα φρέσκα κομμένα σε φέτες 1/2 …
Νόστιμο σνακ αλλά και πολύ ωραία ιδέα για μπουφέ
Ένας όχι πολύ συνηθισμένος τρόπος για να φτιάξουμε το αρνάκι μας, που όμως μας δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα και απογειώνει τη …