Μοσχαράκι με μανιτάρια και φινόκιο
Μαλακό μοσχαράκι, λαχανικά και φινόκιο σε ένα συνδυασμό που θα λατρέψετε για την νοστιμιά του αλλά την ευκολία που έχει …
Μαλακό μοσχαράκι, λαχανικά και φινόκιο σε ένα συνδυασμό που θα λατρέψετε για την νοστιμιά του αλλά την ευκολία που έχει …
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε μια πιο γκουρμέ εκδοχή με έναν πρωτότυπο συνδυασμό υλικών για toppings. Πικάντικο πέστο κόκκινης πιπεριάς, …
Μου άρεσε πολύ η χρήση του καταιφιού σε αλμυρή παρασκευή. Για την αδυναμία επίσης που έχουμε και οι λαχαναδερφές στα …
Το κινόα, συνάντησε τα μαριναρισμένα μανιτάρια και μαζί έφτιαξαν μια σαλάτα όπως καμία άλλη. Η εύγευστη λύση για κάτι το διαφορετικό …
1 κοτόπουλο ολόκληρο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ 500 γρ. λαζάνι ΗΛΙΟΣ 150 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 150 γρ. μανιτάρια λευκά 150 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο …
150 γρ. καβουρμάς κοτόπουλο 50 γρ. κοπανιστή με φιστίκι Αιγίνης 1 Μαρούλι 1 ραντίτσιο ½ φινόκιο 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο …
Τίποτε λοιπόν πιο εύκολα από ψαράκι στον φούρνο και ειδικά αν το ψαράκι συμβαίνει να είναι και φιλεταρισμένο (για να …
Υλικά Μανιτάρια 200 γρ Καλαμποκάλευρο 4 κουταλιές της σούπας Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κουταλιές της σούπας Πορτοκάλι 1 …
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
(*) ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Ίσα μέρη από ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, θρούμπι, βασιλικό, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λαχανικών ή …
Οι κολοκυθοεπιλογές συνεχίζονται με μια σούπερ νόστιμη καταϊφόπιτα. Το καταϊφι το φοβάμαι λιγάκι γιατί θέλει πολύ καλό ξεμάλλιασμα και η …
Όταν μαγειρεύω θαλασσινά αισθάνομαι μια περίεργη ευεξία και μια χαρά που απορρέει βεβαίως απ´ την τρελή αγάπη που έχω σ´ …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66” 11/02/2013 ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΠΑΚΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ, ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 600 γρ. ψαρονέφρι
Νόστιμη, εύκολη, χορταστική και πάνω απ’ όλα ελαφριά, αυτή η μανιταρόσουπα είναι ιδανική για τα κρύα βράδυα του χειμώνα και… …
Έχει λίγη μανούρα η παρασκευή της, αλλά αυτή η αρωματική τάρτα με λαχανικά και μπεσαμέλ αξίζει κάθε λεπτό που θα …