Ντεμί-γκλας σάλτσα και σκούρος ζωμός κρέατος
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Στην γαλλική κουζίνα η ντεμί-γκλας (demi-glace) είναι η πιο πλούσια, συμπυκνωμένη σάλτσα από σκούρο ζωμό κρέατος, με πυκνή ζελατινώδη υφή. …
Στις περισσότερες συνταγές που διαβάζουμε γράφουν για ζωμούς . Σίγουρα είναι πολύ νόστιμο όπου μπεί ο ζωμός , όμως πόσο …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικός ζωμός …
Αν θέλουμε μια εύκολη, πολύ νόστιμη, γρήγορη και ιδιαίτερη σάλτσα, για τα ζυμαρικά μας, αυτή εδώ, με χωριάτικα λουκάνικα είναι …
Ο ζωμός κρέατος είναι ένα βασικό παρασκεύασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ετοιμάσετε πολλά πιάτα, όπως, για παράδειγμα ένα …
Η επιλογή των λαχανικών είναι βασικά θέμα προσωπικού γούστου; από τα βασικά είναι το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι, …
Υλικά : 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο καρότο τριμμένο στο μπλέντερ 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας …
Φτιάξτε πανεύκολα σπιτικούς κύβους λαχανικών και κρέατος για να δίνετε υπέροχη γεύση στα φαγητά σας.Κύβοι λαχανικών4 μεγάλα καρότα200 γρ σέλινο2 …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. 1 κιλό κόκαλα βοδινού (μέτρια …
Κύβοι ζωμού λαχανικών, για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ως κρύο ορεκτικό, με τη συνοδεία κάποιου κρέατος ή ως γαρνιτούρα …
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …