Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Μία συνταγή πολύ κοντινή στα παραδοσιακά γεμιστά όμως με ελάχιστες διαφορές που τη μετατρέπουν σε πιο ελαφριά και υγιεινή ιδιαίτερα …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Ακρως καλοκαιρινό φαγάκι τα γεμιστά λαχανικά…Τα γεμιστά μας αρέσουν γενικά πολύ. Ιδιαίτερα οι πιπερο-ντομάτες, αλλά και τα κολοκυθάκια. Εμένα με …
Υλικά (για 120 ντολμαδάκια): 400γρ αμπελόφυλλα, έτοιμα για τύλιγμα Για τη γέμιση 500γρ ρύζι καρολίνα 500γρ καθαρισμένο ξερό λευκό κρεμμύδι, …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
Ωραιότατοι σαρμάδες για αυτούς που ξέρουν να εκτιμήσουν το καλό φαγητό. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και λίγη …
Η νηστεία θέλει καλοπέραση!!! Υλικά 1 μεγάλο λάχανο 1/2 λεμονί 1 φέτα ξερό ψωμί 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 κιλό …
Τα γεμιστά είναι από τα πολύ αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά, όπως και των περισσοτέρων Ελλήνων φαντάζομαι… Επειδή όμως μου αρέσει …