ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
O φοβερός μας δάσκαλος, Νίκος Ντάνος, Grill Master extraordinaire, μας έμαθε τα βασικά του καλού ψησίματος για να μην κάνουμε …
Ένα καθαρά μεσογειακό μείγμα μυρωδικών που χρησιμοποιείται συχνότατα στην ιταλική κουζίνα. Ιταλικό μείγμα μυρωδικών λοιπόν για πίτσες, σάλτσες, σούπες και …
Τα υλικά της απλά και εποχικά : πρώτα απ’ όλα τα φρέσκα χορταρικά (σπανάκι, σέσκουλα ή αγκινάρες), αυγουλάκια, λίγο φρέσκο …
Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή, είναι η εποχή που τα όσπρια έχουν την τιμητική τους! Tα όσπρια, θεωρώ, …
Πως μπορεί να αγνοούμε τέτοια νόστιμα πιάτα; Από όταν είχα διαβάσει για τις κόκκινες πιπεριές, πίστευα ότι η διαφορά τους …
2 πακέτα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι των 15 γρ. 175 ml ζεστό νερό 30 ml ελαιόλαδο 2 εσαλότ ψιλοκομμένα 2 σκελίδες …
Η επιτυχία ενός μπάρμπεκιου εξαρτάται από τις γνώσεις αυτού που θα ψήσει, τον εξοπλισμό αλλά και την προετοιμασία της “τροφής” …
Ειναι αδιανοητο να περασει το καλοκαιρι χωρις να απολαυσουμε εναν ωραιο μουσακα! Ειναι μπελαλιδικος, με την ζεστη το να τηγανιζεις …