Σισιλιάνικη καπονάτα – σάλτσα ή σαλάτα;
Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, επιτρέψτε μου να σας την συστήσω. Σισιλιάνα, καπριτσιόζα, καλοκαιρινή, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Σερβίρετέ την σκέτη, …
Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, επιτρέψτε μου να σας την συστήσω. Σισιλιάνα, καπριτσιόζα, καλοκαιρινή, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Σερβίρετέ την σκέτη, …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα.Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο σύνθεσης τριών βασικών …
Το “λουκουμάδες” αφορά το τελικό (οπτικό) αποτέλεσμα, ενώ το “μελιτζάνας” προδίδει το βασικό υλικό!
Για την παρμιτζιανα με μελιτζανες εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον. Ειναι ενα πεντανοστιμο πιατο με μελιτζανες και τυρια, που πρεοερχεται απο …
Υλικά 2-3 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος σε λωρίδες 4-5 πιπεριές (κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες)κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 1 μελιτζάνα κομμένη …