Μια τάρτα Φέτας, με προσωπική ιστορία και παρουσίαση
Τάρτα με κρέμα Κεφαλονίτικης φέτας άρωμα από βούτυρο Κέρκυρας, Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, πράσινη πιπεριά και πάπρικα
Τάρτα με κρέμα Κεφαλονίτικης φέτας άρωμα από βούτυρο Κέρκυρας, Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, πράσινη πιπεριά και πάπρικα
Και ξεκινάμε με μία συνταγή για το αγαπημένο μας παστίτσιο, που αυτή τη φορά το φτιάχνουμε κάπως διαφορετικά! Με κιμά …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κιμάς αρνίσιος 200 γρ Φρυγανιά τριμμένη 6 κουταλιές σούπας Αυγό 1 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Yλικά 1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κοτόπουλο 3 κουτ. σούπας βούτυρο 4 κουτ. σούπας αλεύρι ½ φλιτζάνι γάλα 1 λίτρο ζωμό …
Γρήγορη και νόστιμη! 1 φύλλο σφολιάτας, ζαμπόν ή γαλοπούλα σε κυβάκια, τυρί κασέρι, γκούντα ή όποιο άλλο σας αρέσει, πιπεριά …
Υλικά συνταγής:2 κομμάτια στήθος κοτόπουλο 1 φλ. αλεύρι 4 αβγά 2 φλ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί η φρυγανια 1 φλ. …
Πολύ εύκολο, νόστιμο και όμορφο μπέργκερ σε σχήμα χελώνας για μπουφέ!
Μια νόστιμη και ζουμερή πίτα!
Περίπου μισό κιλό βελανίδια (ντοματάκια) ήταν η πρόσφατη συγκομιδή από τις ντοματιές στις γλαστρούλες της ταράτσας μας. Συμπληρώθηκαν με δύο …
Μια διαφορετική εκδοχή του φαγητού που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, όπως την φτιάχνω εγώ.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66” 11/02/2013 ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΠΑΚΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ, ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕ …