Αφράτοι κουραμπιέδες
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Το γλυκό της κυρά Πολυτίμης από τη Σμύρνη το φτιάχνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα …
Νόστιμα σταυροψωμάκια, ιδανικά για το πασχαλινό τραπέζι. Η γεύση τους όμως θα σας κερδίσει τόσο που θα τα φτιάχνετε συχνά …
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
Τη συνταγή την βρήκα στο site της Αργυρώς και αναφέρει ότι της την έχει δώσει η κυρία Χρυσούλα Παπαλέξη που …
Τα αγαπημένα γλυκίσματα των φετινών γιορτών. Φτιάξτε τα όλοι θα γίνουν ανάρπαστα!
Υλικά Κέικ 500 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο 500 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. …
Υλικά συνταγής για την τάρτα 170γρ. βούτυρο 70γρ. άχνη ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 20γρ. αμύγδαλο φιλέ τριμμένο 250γρ. αλεύρι κοσκινισμένο …
Μηλόπιτα λίγο διαφορετική. Είναι σκεπαστή αλλά με μαρέγκα και πορτοκάλι ως ένα από τα βασικά συστατικά. Την βρήκα σε ένα …
Υλικά 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα …
Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κουραμπιέδες βουτύρου, τόσο αφράτοι που λιώνουν στο στόμα!