Κοτόπουλο παστιτσάδα με σπετσερικό
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Ήταν καιρός να πειραματιστώ κι εγώ με τη βασική μου συνταγή για μάφιν κολοκύθας και νομίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη …
Το γλυκό της κυρά Πολυτίμης από τη Σμύρνη το φτιάχνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα …
Σήμερα θα φτιάξουμε τα αγαπημένα μας cookies που φτιάχνουμε κυρίως όταν έχει κρύο ούτως ώστε να συνοδεύουμε τη ζεστή μας …
Υλικά 180 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα 180 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα 250 γρ. αλεύρι 3 κ. σ. κακάο σκόνη 200 γρ. βερύκοκα ξερά …
Νάμαστε και πάλι με ένα τελείως φθινοπωρινό γλυκάκι, πάρα πολύ αρωματικό, πολύ ζουμερό (μοιάζει σαν να του βάλαμε σιρόπι ) …
Τραγανή βάση και αμυγδαλένια αρωματική γέμιση μαζί με αχλάδια…
Αυτά τα αφράτα και νόστιμα μαφινάκια είναι ένας τέλειος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τις μπανάνες που έχουν παραωριμάσει.