Αλμυρά μπισκότα με 3 γεύσεις
Το διαπίστωσε κι όταν τα μικρά, αλμυρά μπισκοτάκια, βουτηγμένα στο σουσάμι, στο αλάτι, στη ρίγανη και στα φουντούκια βγήκαν ροδοκοκκινισμένα …
Το διαπίστωσε κι όταν τα μικρά, αλμυρά μπισκοτάκια, βουτηγμένα στο σουσάμι, στο αλάτι, στη ρίγανη και στα φουντούκια βγήκαν ροδοκοκκινισμένα …
Τα κεφτεδάκια, είναι από εκείνα τα φαγητά, που όπως και να τα φτιάξουμε, αρέσουν πάρα πολύ σε όλους. Μια εξαιρετικά …
Ένα κλασικό ορεκτικό, που με λίγες τηγανιτές πατάτες γίνεται και κυρίως πιάτο. Παλιότερα τα καλοκαίρια, έμπαιναν καθημερινά σε ταπεράκια και …
800 γρ μπουκετάκια από κουνουπίδι 3 αυγά 100 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 250 γρ τυρί mozzarella 350 γρ πυκνή σάλτσα …
Η μαμά μου πάντα τηγάνιζε το σνίτσελ με σιμιγδάλι, νομίζω γίνετε πιο τραγανό από την φρυγανιά. Υλικά 5 σνίτσελ χοιρινά …
Λαμπριάτης φτιάχνεται στην Άνδρο το Πάσχα ανήμερα. Στο μπλογκ μας με δύο Ανδριώτισσες δεν είναι δυνατόν να λείπει η συνταγή …
Ανάμεσα στα άλλα υλικά μέσα στα αφράτα μπιφτέκια πήδησαν με εντυπωσιακά εμφανείς κινήσεις και τα κρακεράκια! Βέβαια, μαζί με τα …
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό 50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας 1/2 κ.σ. ρίγανη …
Μικρές, χρυσόξανθες κοτομπουκιές που νοστιμίζουν τη… ζωή μας! Τρώγονται η μία μετά την άλλη από μικρούς και μεγάλους και θυμίζουν …
Ποιος είπε πως η απόλαυση δεν μπορεί να έχει λίγες θερμίδες; Το ελληνικό χρέος στη γαστρονομία συνεχίζει τις αναρτήσεις με …
Θέλετε ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο μεζεδάκι για κρασί ή ακόμη και για κύριο πιάτο με τη συνοδεία της αρεσκείας …