ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙΟΥ
Η συνταγή μας σήμερα ανήκει στις “αμαρτωλές” συνταγές. Μπόλικες θερμίδες και λιπαρά, αν και κάναμε μια προσπάθεια να τις περιορίσουμε …
Η συνταγή μας σήμερα ανήκει στις “αμαρτωλές” συνταγές. Μπόλικες θερμίδες και λιπαρά, αν και κάναμε μια προσπάθεια να τις περιορίσουμε …
Η γιαγιά μου τις έφτιαχνε με άγρια μανιτάρια, που μάζευε μόνη της, αλλά χωρίς να βάζει κρέμα γάλακτος. Εγώ πάλι, …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μια ξεχωριστή σάλτσα μουστάρδας που απογειώνει την γεύση …
Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο …
250 γραμμάρια λαζάνια 500 γραμμάρια μπρόκολο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 μεγάλα μανιτάρια σε φέτες 1 κ.σ. …
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας. Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω …
Κάποιοι λένε ότι είναι ο νοστιμότερος τρόπος, που μπορούμε να μαγειρέψουμε το κοτόπουλο.Αρέσει πολύ στα παιδιά, τα μικρά, αλλά και …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Μια λαχταριστή συνταγή με ανθότυρο!
Μία από τις καλύτερες συνταγές κοτόπουλου,νόστιμη,γρήγορη και απλά μοναδική!
Το κλειδί για την τέλεια quiche Lorraine είναι η απλότητα, υποστηρίζουν οι Γάλλοι. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε την παράδοση χρειαζόμαστε …
Μια παλιά συνταγή μας σήμερα φωτογραφήθηκε και άλλαξε μορφή ως προς το κείμενο και σας την παρουσιάζουμε.Συνοδέψτε το με την …