Πράσινη σαλάτα με κουμ κουάτ
Τα μικρά χρυσά φρουτάκια είναι πολύ νόστιμα και σκέτα, όπως είναι με το φλούδι. Καλό πλύσιμο μόνο και τα καταναλώνουμε …
Τα μικρά χρυσά φρουτάκια είναι πολύ νόστιμα και σκέτα, όπως είναι με το φλούδι. Καλό πλύσιμο μόνο και τα καταναλώνουμε …
Αυτή εδώ είναι το «σουξέ» του φετινού χειμώνα. Την έχω φτιάξει αρκετές φορές , περισσότερο από κάθε άλλη. Αμφιβάλλω όμως …
Τα καλαμάρια έχουν μια ιδιαίτερη μαστιχωτή γεύση που μου αρέσει πολύ. Υλικά: 3 καλαμάρια καθαρισμένα Αγουρέλαιο μισό ποτήρι του κρασιού …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
Υλικά συνταγής 4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι λευκό 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. …