Γεμιστό Χοιρινό Κατσαρόλας με Ωριμασμένη Γραβιέρα και Ξερά Φρούτα
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μπούτι χοιρινό κομμένο σε μερίδες 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι λιωμένο ή …
Είμαστε στην εβδομάδα της Τυρινής, και προσπαθώ οι προτάσεις που σας δίνω να είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών. Στο …
Υπέροχα ρεβύθια φούρνου! Πικάντικο πιάτο, με μπόλικες θερμιδούλες αλλά διαφορετικό και αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος. Η συνταγή είναι του …
6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΠΡΑΣΟ 1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU ½ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ …
750 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ (ΠΟΝΤΙΚΙ Ή ΚΙΛΟΤΟ) 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΤΑ 4 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 100 ML …
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
Ψάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας και πασπαλισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, …
Πριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο …
Παραλλαγή παστίτσιου ή μήπως σπανακόπιτα χωρίς φύλλο σε μορφή nouvelle cuisine;; Όπως και αν το χαρακτηρίσουμε είναι μια πολύ ωραία …
Υλικά 500 γρ. σελινόριζας καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους. 1 πράσο ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½ ποτήρι του κρασιού …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50” 18/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΑ , ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Υλικά 2 κιλά χοιρινό χτένι σπάλας χωρίς κόκαλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 …
Η γέμιση είναι τόσο νόστιμη που θα μπορούσα να την φάω και μόνη της χωρίς να φτιάξω τη πίτα! Υλικά …
Υπέροχα τα άγρια μανιτάρια,