ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΑΓΙΟΛΙ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ
www.chefonair.gr
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …
Υλικά για 2 μερίδεςΣαλάτα με παντζάρια και πατάτες σε ποτήρι 1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο 1 μεγάλη πατάτα ή 2 μικρές …
Υλικά για τον “γύρο”: 500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους Ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά της σούπας μείγμα μπαχαρικών 1 …
H τελειότερη σος από την Προβηγκία, που κατέκτησε τη Μεσόγειο. Εμείς την απολαμβάνουμε με φυτικά υλικά και πολλή πολλή όρεξη!