Πίτσα – μπέργκερ
Μια τραγανή απ’ έξω και αφράτη μέσα ζύμη πίτσας που κλείνει στην καρδιά της τα κλασσικά υλικά της πίτσας (κέτσαπ, …
Μια τραγανή απ’ έξω και αφράτη μέσα ζύμη πίτσας που κλείνει στην καρδιά της τα κλασσικά υλικά της πίτσας (κέτσαπ, …
1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4-1/2 φλ. αλεύρι 1 φάκελο …
Και βέβαια έφτιαξα παντανόστιμα σπιτικά μίνι Burgers μέσα σε μία ώρα, μαζί με το ψωμί τους! Μην φαντάζεστε τίποτε δύσκολο …
Πεντανοστιμη ταρτα με μπροκολο και τυρια,που σιγουρα θα σας ενθουσιασει η γευση της. Κανεις δεν θα καταλαβει οτι η γεμιση …
Αξίζει να δοκιμάσετε τα ψωμάκια!Για το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω, αλλά αυτό να θυμάστε ότι έχει να …
διαδικασία Βαζουμε σε μπολ το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη μαγια. Έπειτα ρίχνουμε τη ζάχαρη και το λάδι. Αφού τα …
Έμπνευση και αναζήτηση της στιγμής, το συγκεκριμένο ψωμί είναι ιδιαίτερο! Επειδή δεν είχαμε φόρμα για ψωμί, το κάναμε σε αντίστοιχη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …