Χοιρινός Γεμιστός Λαιμός Με Πατατούλες Στο Φούρνο!
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 4 ώρες
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 4 ώρες
Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου απλά εγώ την τροποποίησα λίγο για τα δικά μου γούστα…….
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
1200 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτριους κύβους(6-8 εκατοστά), αφαιρούμε το περιττό λίπος 4 λευκά κρεμμύδια Ζακύνθου κομμένα σε χοντρές …
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή ακόμα και για αρχάριους.
1 κιλό χοιρινό λαιμό (ολόκληρο κομμάτι χωρίς κόκκαλο) 1 …
Για το γύρο 500 γρ. χοιρινό λαιμό 5 γρ. ρίγανη 5 γρ. θυμάρι 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. γλυκιά πάπρικα …
1 Κιλό χοιρινό λαιμό 500 ml. μπύρα 50 ml. μέλι 50 ml. μουστάρδα Ρίγανη, θυμάρι 50 ml. χυμό πορτοκάλι Βιολογικό …
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι που θα σας ενθουσιάσει…
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ΥΛΙΚΑ ,1 κ. χοιρινός λαιμός 1 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο 2 καρότα 1 μεγάλο …
Σιγομαγειρεμένες μπουκίτσες χοιρινού στην μπύρα που λιώνουν στο στόμα! Είναι ένα φαγητάκι που σερβίρεται και κρύο με το χοιρινό να …
Συνταγη για οταν βαριομαστε να αναψουμε φωτια!! Το σερβιρουμε ζεστο με τζατζικι, μουσταρδα και κρυα μπυρα !!! Στο κρεας βαζουμε …