Ψαρόσουπα βελουτέ
Μια ψαρόσουπα νόστιμη κι εύπεπτη πάντα είναι ευπρόσδεκτη το χειμώνα και ειδικά όταν έξω έχει αρκετό κρύο.
Μια ψαρόσουπα νόστιμη κι εύπεπτη πάντα είναι ευπρόσδεκτη το χειμώνα και ειδικά όταν έξω έχει αρκετό κρύο.
Η τσιλαδιά στη Μεσσηνία είναι ψάρι με σάλτσα τομάτας ενώ στη Κρήτη είναι λευκή πηχτή από κρέας. Δεν νομίζω πως …
Brandada de bacalao ή bacallà: πείτε το άλειμμα, πείτε το σαλάτα, εμείς εδώ στα βόρεια μπορεί να το πούμε και …
Είναι ένα ορεκτικό που έχει τις ρίζες του στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία, αλλά την βρίσκουμε και στην Πορτογαλία …
Ένα πολύ νόστιμο μαμαδίστικο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γεμίζει όλη η κουζίνα με το απίστευτο άρωμα των φρέσκων …
Η Food Blogger Εύα Μονοχάρη aka Funky Cook, φτιάχνει μια πεντανόστιμη σούπα με μπακαλιάρο και θαλασσινά …
Επειδή κατά τη διάρκεια της σαρακοστιανής νηστείας η Εκκλησία επιτρέπει μόνο δύο φορές την κατανάλωση ψαριού, την ημέρα του Ευαγγελισμού …
Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… …
Μια δροσερή σαλάτα, παλιότερα μόνο καλοκαιριάτικη (που τα αμπελοφάσουλα ήταν στην εποχή τους), στις μέρες για όλο το χρόνο χάρη …
600 γρ. μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος 400 γρ. βρασμένα ρεβύθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδου μαϊντανός 1 φύλλο δάφνης αλεύρι 100 …
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να λέει όχι στις πατατούλες γιαχνί; Τα παιδιά ειδικά πρέπει να κάνουν τούμπες! Τις …
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 600 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 500 γρ. πράσα 2 σκελ. …
Ο βακαλάος τσιλαδιά, μοιάζει πιό πολύ με στιφάδο, που το μαγείρμα του ολοκληρώνεται μέσα στον φούρνο. Μπορεί να γίνει και …