Ρολό Κιμά με Λαχανικά & Τυριά
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
Κυριακάτικο το σημερινό μας φαγάκι!Πρόκειται για χοιρινό καρέ, οι μπριζόλες του χοιρινού δηλαδή, χωρίς όμως το κόκκαλο.Γεμισμένο με ένα σωρό …
Αγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας. …
Υλικά – 600 γρ. βρασμένες πατάτες, καθαρισμένες – 3 κ.σ. βούτυρο – ½ φλ.τσ. γάλα – 1 πρέζα μοσχοκάρυδο – …
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!Μπήκαμε στην Τυρινή πια, οπότε ώρα για τυρόπιτα πεντανόστιμη και εύκολη από την αγαπημένη μας Ντίνα Νικολάου. Μπορούμε …
Πεντανόστιμη τυρόπιτα με 3 είδη τυριών, λιαστές ντομάτες και ελιές!
Διαβάστε πρώτοι μια από τις συνταγές του μεγάλου αφιερώματος στη Θεσσαλονίκη που θα βρείτε στον γαστρονόμο Οκτωβρίου.
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 …
Υλικά 800 γρ. κοτόπουλο φιλέτο με τη πέτσα 100 γρ. κασέρι 2 φέτες ζαμπόν Για την επικάλυψη 1 κ. γλ. …
Από την chef Ντίνα Νικολάου ,½ κ. φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού 150 γρ. Flora με 3% βούτυρο 2 φλ. …
Υλικά για το ρύζι 2 φλ. άγριο ρύζι 4 φλ. νερό 1 κομμάτι τζίντερ 2 κ.σ. ηλιέλαιο αλάτι Για τη …