Μοσχάρι γιουβέτσι
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι στον φούρνο με φρέσκια τομάτα, κανέλα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πώς να δώσετε στο φαγητό γεύσεις …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Το έντονο κρύο που επικρατεί σήμερα έξω σε συνδυασμό με τη συννεφιά μάς έκανε να θέλουμε να γευτούμε μια κλασική …
Το κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είναι κλασσικό μαμαδίστικο φαγητό . Θυμάμαι η μαμά μου να μας το φτιάχνει Κυριακή μεσημέρι …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Yλικά 2 μέτριες ντομάτες 100-150 γ.μ πολύ μικρά κολοκυθάκια 1-2 αυγά 1 φρέσκο κρεμμύδι 2 αγγούρια(ξυλάγγουρα κατά προτίμηση) 150 γρμ …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
200 γρ. Βιτάμ 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το …
Υλικά για 4 άτομα 200 γρ. βούτυρο 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον …