Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περίμενε κάποιος ως πρόταση για την Τσικνοπέμπτη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι ένα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε μερίδες 3 ρίζες μαρούλι 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα …
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Εκπληκτικά νόστιμο, μοσχομυριστό και πανεύκολο μοσχαράκι, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Ένα πεντανόστιμο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας. Αυτό που λέμε κλασσικό Κυριακάτικο φαγητό. Το μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά καθώς και η …
Η παραγγελιά αυτής της Τρίτης λοιπόν, είναι το νουά με σάλτσα λαχανικών. Είναι ένα φαγητό που απαιτεί σχετικό χρόνο για …